Tack för en trevlig avslutning kamrater

Nu tar som sagt scouterna sommarlov och kommer vara tillbaka redan i Augusti. Fram tills dess får ni släcka eran äventyrslust med sommarens scoutaktiviteter. Vissa av oss ska med till Holland andra hakar på till fjällen medan resten vilar upp sig med sol, glass och massa bad. Ni som vill hänga med till fjällen ber jag er att hålla ett extra öga här på sidan när vi har planerat plats så kommer det komma upp här.

Vi kommer att göra kortare dagsvandringar och utgå från ett huvudläger. Inför hösten så kan jag rekommendera ÖNSKELÅDAN posta där om ni har någon smaskig ide på vad vi kan hitta på till hösten.

Fram tills dess vill jag önska er alla en riktigt trevlig sommar!

Annons
Kategorier: Information | 1 kommentar

Inläggsnavigering

En tanke på “Tack för en trevlig avslutning kamrater

 1. Elisabet Norell

  Jag har hört att ungefär tre scouter ska åka på Swengdutch-läger i Holland i augusti. Vad roligt! Jag ska nog också följa med. Måste liksom bara ordna anmälan och bokning av flyg + betalning… Snart så. Men inför lägret så kan ni ju förbereda er på Holland lite. Vi har tidigare fått en bok om Holland och Holländare av våra scoutvänner där. Boken heter ”The Undutchables”. Boken är humoristiskt skriven och rätt så tjock, men man får väl välja ut olika avsnitt att läsa och förundras över Holländarnas kynne och konstiga vanor (sett ur en engelsmans ögon) (Exempelvis har Holländarna och Svenskarna samma sätt att läsa klockan på, men en Engelsman kan missa en tid med en timme.)
  Boken kommer att finnas tillgänglig på Ingsta kapell från tisdag denna vecka -1:a juli. Kontakta Wiktor om ni vill komma åt den!!!! 🙂 Kanske han kan ha den hos sig? Sprid informationen till dem som ska iväg! Även Hudikbor och Bergsjöbor.
  På söndag kväll -den 6:e så är kapellet öppet -vi har en ”vanlig” gudstjänst / kvällsbön / missionärsbesök. Välkommen -om så bara för att låna boken!
  Många hälsningar till de scouter som ska till Holland! Jag är så glad att ni ska dit! / Elisabet

  PS -klart ni/ vi ska ha en träff under sommaren för att ”tagga upp” inför resan! DS

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Starta en blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: