Nu ska det äntligen bli hajk! Senast anmälan onsdag 22/2

Den här årstiden har inte riktigt fyllt förväntningarna på en riktig vinter och därför har vi ledare varit lite bedrövade över hur vi ska göra med den traditionsenliga vinterhajken. Det kanske blir någon annan ute-hajk senare i vår istället.

Den snön som finns är ju inte direkt något att bygga en snögrotta av så därför skippar vi den delen och gör något annat istället.

Datum & tid: lördag 25 Februari kl 12 – Söndag 26 Februari kl 09.

Åldrar: alla. MEN endast spårare och upptäckare sover över. Äventyrarna (de äldsta) får sova hemma! De är med under lördagen.

Kostnad: 100kr för de som sover över. 50kr för de som åker hem efter isen.

Plats: vi möts vid de gamla hamnmagasinen i stan och går tillsammans ut på kastellholmen. Grillar hamburgare/korv, leker och har det trevligt. Medtag skridskor eller broddar. Och självklart hjälm oavsett. Vi vill inte ha några hjärnskakningar 🙂 Äventyrarna testar sin isjakt. (Hjälm där också)

Obs om isen är dålig så ställer vi in äventyrarnas dagshajk men har en plan B till de andra. Vi återkommer med eventuella ändringar.

När vi känner oss färdiga på isen åker äventyrarna hem och vi andra åker till kapellet (vi kommer troligtvis behöva hjälp med skjutsar), lagar middag och spårarna sover i tält inomhus i kyrksalen. Upptäckarna sover tillsammans på övervåningen eller så trängs vi i tälet. Vi avslutar kl 9 på söndagmorgon.

Var redo!

Annons
Kategorier: Information | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Starta en blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: