Familjescouting hösten 2018

Hösten 2018 kör vi igång med familjescouting ungefär en gång i månaden. Familjescouting är verksamheten där barn under 8 år deltar tillsammans med en vuxen. Det är alltså ett komplement till vår vanliga verksamhet.

Vi börjar den 16 September kl 15 i Rogsta på Ingsta Kapell.

Vi kommer tillsammans att leka och utforska enkla äventyr som passar barn under 8år. Vi får lära känna de två björnarna Parum och Magna som ger sig ut på äventyr och leker med oss. Självklart blir det även fika och märkesutdelning.

”Familjescouting kan i korthet beskrivas som en verksamhet där barn och vuxen tillsammans får möta både utmaningar, aktiviteter och nya personer i en verksamhet som kännetecknas av glädje och där lekfullheten och upplevelsen får stå i centrum.” – Scouterna

familjescouting-blomma-s2

Annons
Kategorier: Information | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Starta en blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: