Terminsstart HT22

Välkommen till terminens första träff!

Den här terminen kommer spårarna (de som går i åk 2-3) att träffas på måndagar kl 18-19.30 start 5/9

åk 4 och uppåt kommer att träffas på tisdagar kl 18-19.30 start 6/9

För att vi ska kunna planera inför terminen behöver alla som vill vara med (även de som tidigare varit scout) anmäla sig via formuläret nedan. Anmälan är inte bindande utan terminens tre första träffar är prova på för nya scouter.

Med reservation för att vi kan komma att behöva ställa en del scouter på kö om det blir för många scouter per ledare. De som varit med tidigare har förtur till platserna. Vi förväntar oss att de som vill fortsätta vara med betalar in terminsavgiften på 350kr innan terminsstart till: 123 634 65 89. Märk med barnets namn + HT22.

Vi vill att ni som är vårdnadshavare ska fundera ett varv extra på om ni skulle kunna tänka er att vara med som ledare. Vi kommer att erbjuda scouter som har en vuxen med förtur till en plats. Under hösten kommer det även finnas möjlighet att gå en scoutledarutbildning för nya ledare i scoutdistriktet.

Klicka här för att anmäla dig till första träffen: (anmälan senast 4/9)

https://forms.gle/cCc5yAADw3NGAfL47

Annons
Kategorier: Information | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Starta en blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: